Hitta abborre på sommaren

Abborre – Kvarkenfishing

Kvarkenfishing – Abborre

19 maj 2022 — Var nappar det när man ska fiska på sommaren? Jonathan Jansson tipsar här om fiske efter abborre, midsommarlax, gös och gädda.

Fiska på sommaren – Svenskt Fiske

10 sep. 2020 — Även om jag brukar fiska en del gädda ändå, speciellt i början och slutet av sommaren. Mina största abborrar under åren har jag tagit under …

Var nappar det när man ska fiska på sommaren? Jonathan Jansson tipsar här om fiske efter abborre, midsommarlax, gös och gädda.

Abborrfisket under sommaren – Skvalp

Abborrfisket under sommaren | Skvalp

24 juli 2021 — Abborren är en utpräglad värmeälskare och under högsommaren kan den vara en av få fiskarter som verkligen trivs och är aktiv. Det är inte …

Rapport från sommarens abborrfiske, vilka beten som har fungerat för mig och hur det har gått. Läs mer om mitt abborrfiske

Jörgen Larssons tre fisketips för sommarabborre

7 feb. 2017 — På sommaren går abborren ofta högt upp i vattenskiktet och jagar löja. En spinnare med sitt vibrerande ljud lockar till sig stimmet från ganska …

Expertens bästa tips: Så fångar du den största abborren i …

Expertens bästa tips: Så fångar du den största abborren i sommar | Land

Sommaren och tidig höst är högtid för att fiska efter abborre. Den trivs bra i varmt vatten och drar sig ofta dit solen lyser igenom under ytan. Dvs. på grunt …

Om det är någon fisk som är på hugget i värmen så är det abborren. Gör som vår reporter Pär Lindberg, stanna upp vid abborrgrynnan när du är på väg hem efter badturen och fånga en god middag med spinnare.

Fiska Abborre – Allt du behöver veta inför abborrfisket – Friluftsliv

Fiska Abborre – Allt du behöver veta inför abborrfisket – Friluftsliv.guide

23 okt. 2015 — … på småfisk hela sommaren. Under hösten koncentreras abborrarna även i större stim på lite djupare vatten och blir lättare att hitta.

Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad fiskare så är abborrfisket extremt roligt. Här har vi samlat all information du behöver.

Abborrfiske – Så här fångar du din största abborre – Sportfiskarna

Varma sommarkvällar med ett metspö i handen och spänd blick på det rödvita flötets … Nyckeln till att hitta abborren är att hitta strukturer i vattnet.

Sommarfiske efter abborre – Vänern

Vi tittar sedan på olika jiggar, var man hittar abborren om sommaren samt en del tips och trix som kan ha nytta av i sitt fiske.

Jiggfiske efter abborre. – Miekofishing.se

30 aug. 2021 — Så var kan abborrarna vara under sommaren? … På det viset brukar jag hitta vart fisken står och sen kastar jag när jag väl hittat.

Lär dig grunderna för jiggfiske efter abborre. En utmärkt metod att fiska abborre på sommaren!

Var är abborren sommartid? – För oss bakom flötet…

Keywords: hitta abborre på sommaren