Svt kattfilter

Filtermissen: Här förvandlas advokaten till en katt – SVT Nyheter

Filtermissen: Här förvandlas advokaten till en katt | SVT Nyheter

10 feb. 2021 — Under en digitala förhandling ändrade han av misstag sina inställningar och aktiverade ett filter som förvandlade honom till en kattunge.

Det är mycket som kan kan gå fel när en stor del av alla möten nu måste ske digitalt.En som råkat ut för detta är advokaten Rod Ponton i Texas.  Under en digitala förhandling ändrade han av misstag sina inställningar och aktiverade ett filter som förvandlade honom till en kattunge.

Kanadensisk polis ber om ursäkt för ”kattfilter” – SVT Nyheter

Kanadensisk polis ber om ursäkt för ”kattfilter” | SVT Nyheter

22 juli 2019 — Kanadas kungliga ridande polis har bett om ursäkt efter att de råkat sända en presskonferens med ett ”kattfilter” påslaget.

Kanadas kungliga ridande polis (RCMP) bad i söndags om ursäkt för att ha livesänt en presskonferens om ett dubbelmord med ett ”kattfilter” aktiverat. Sändningen ersattes senare med en utan filtret aktiverat, rapporterar Gizmodo.

Jag är inte en katt” – man fast med filter under förhör – Omni

”Jag är inte en katt” – man fast med filter under förhör

10 feb. 2021 — En advokat i Texas råkade av misstag få ett kattfilter på sig under ett … när stormen Otto drar fram, säger SVT:s meteorolog Deana Bajic.

Alla nyheter. Alla perspektiv.

Kattmannen och andra digitala möten som gått snett – Allas

Zoom-möten som gått snett | Allas

11 feb. 2021 — Kattfilter i zoom-möte … Fråga bara åklagaren som fastnade i ett kattfilter! … När SVT-Skåne rapporterade från Osbys första digitala …

Förvandlades till katt, hade penis i bokhyllan, kalsongman ramlar in i väggen. Det finns en hel del som kan gå fel i digitala möten.

Advokat fastnade i kattfilter: ”Jag är ingen katt” – TV4 Play

9 feb. 2021 — Under en domstolsförhandling i Texas hade en advokat råkat slå på ett kattfilter. Jag vet inte hur man får bort det, säger advokat Rod …

Jenny Lindeborg (@JennyLindeborg) / Twitter

Reporter och programledare, tvdesken SVT Nyheter. … tider är derby oemotståndligt roligt att se allvarliga advokater oförmögna att ta dig ur kattfiltret.

Keywords: svt kattfilter